Home SPORT Šta je s odbranom?

Šta je s odbranom?

SHARE
Šta je s odbranom?

Islanđane na Svetskom prvenstvu čeka težak posao, pošto će u Grupi D odmeriti snage sa Hrvatskom, Argentinom i Nigerijom. Nezavidnu situaciju dodatno im otežava činjenica da su debitanti na svetskim prvenstvima te bi neiskustvo lako da učini svoje. Ipak, iznenadili su na Evropskom prvenstvu u Francuskoj pre dve godine kada su stigli do četvrtfinala, tako da ih ni sada ne treba potcenjivati. Štaviše, možda i ovog puta naprave iznenađenje…


MOZZART KVOTE
Island osvaja Svetsko prvenstvo – 200


Puleni Heimira Halgrimsona poznati su po dobroj odbrani i prekidima, što se baš i nije videlo na prethodnim prijateljskim utakmicama. Na ukupno tri meča primili su devet golova. Kako bilo, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo završili na prvom mestu Grupe I ispred Hrvatske, Ukrajine i Turske, što je za svako poštovanje. Takođe, nije isključeno da namerno tempiraju formu i čuvaju snagu za grupnu fazu.

loading...


Protiv Norveške se nije proslavio mladi golman Frederik Šram, koji je zamenio povređenog Hanesa Tora Haldorsona, iskusnog čuvara mreže.
“Jednostavno, nisam hteo da ga forsiram zbog povrede, a za meč sa Ganom su svi u konkurenciji. Gilfi Sigurdson će zaigrati od prvog minuta, on je naš kapiten protiv Gane”, kazao je selektor Islanda.


MOZZART KVOTE
Island prvi u grupi – 15,0


Sa druge strane, Gana nakon tri uzastopna Mundijala nije našla svoje mesto na planetarnoj smotri. Iako su Crne zvezde upisale samo jedan remi u kvalifikacijama, glave su im došli silni remiji. Problem ove ekipe je nedostatak iskustva i smena generacija nakon Mundijala u Južnoj Africi. Ričmond Boaći nije na raspolaganju selektoru zbog povrede članka. 
“Ove utakmice su veoma važne jer jedino na njima mogu da procenim igrače uoči kvalifikacija za Afrički kup nacija. Kada krenu lige, trebalo bi da budem skroz siguran na koje igrače mogu da računam, a to nije lako”, poručio je selektor Gane Džejms Kvesi Apija.


MOZZART KVOTE
Island prolazi grupu  – 3,60


Ovo je za Islanđane poslednja utakmica pred Svetsko prvenstvo u Rusiji i krajnje je vreme da prekinu seriju od tri poraza. Gana je ostala bez plasmana u Rusiju, ali od prošlog avgusta nije izgubila meč. Istina, uglavnom je igrala nerešeno. Na mečevima domaćih pada mnogo pogodaka, zato je GG3+ najbolji izbor.


Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 22:00 6603 MPR Iceland – Ghana tgg gg3+ 2,65
Ukupna kvota2,65

MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE


Četvrtak
14.10: (1,40) Južna Koreja (4,50) Bolivija (8,50)
21.00: (1,40) Engleska (4,50) Kostarika (8,50)
21.15: (1,38) Portugal (4,60) Alžir (9,00)
22.00: (2,20) Island (3,20) Gana (3,50)


Petak
01.00: (1,10) Urugvaj (10,0) Uzbekistan (23,0)


* Kvote su podložne promenama


FotoAction Images

 Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima.

Ostale Vesti

ajaxloader

IZVOR: MOZZART

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here