Home SPORT Ruka ruci – Laksal u Rimu

Ruka ruci – Laksal u Rimu

SHARE
Ruka ruci - Laksal u Rimu
Dijego Lakasal

Lacio je na pragu dovođenja prvog letnjeg pojačanja, a to će, po svoj prilici, biti krilni napadač Đenove Dijego Laksal.


Urugvajac, koji se nalazi sa svojom reprezentacijom na pripremama za Mundijal u Rusiji, navodno se već dogovorio sa rimskim klubom i ostalo je još da se klubovi sporazumeju oko obeštećenja. Laksal (25) bio je jedan od najboljih fudbalera Grifona porošle sezone koju je obeležio sa tri gola i četiri asistencije.


Njega je u januaru tražila i Roma, ali je interesovanje Vučice u međuvremenu splasnulo, što je Laciju otvorilo put ka angažovanju Urugvajca. Laksal stiže na Olimpiko na izričito insistiranje trenera Lacija Simonea Inzagija, a pored Rimljana i Milan se interesuje za njega. Rosoneri su želeli da ponude Andreu Bertolaćija – koji je na pozajmici u Đenovi – u zamenu za Laksala, ali Skaj Italija javlja da je kasno i da je igrač već obećan Laciju.

loading...


I novinar Alfredo Pedula potvrdio je dogovor Laksala i Lacija uz dodatak da će predstojeće pregovore dva kluba Lacijali iskoristit ii da se raspitaju i za štopera Đenove Armanda Ica kojeg bi rado videli kao zamenu za Stefana De Fraja koji prelazi u Inter na kraju sezone kao slobodan igrač.


Foto: Action Images

Ostale Vesti

ajaxloader

IZVOR: MOZZART

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here