Home POLITIKA Rada Trajković: Da li će Vučić izolovati mafiju

Rada Trajković: Da li će Vučić izolovati mafiju

SHARE

U vreme kada nažalost nema pravog dijaloga, kada nema razmena argumenata, pucanje je jedini argument, ocenila je za Danas Rada Trajković, bivša poslanica u skupštini Kosova.

Nakon ubijanja (Ivana) Stambolića i (Zorana) Đinđića mislila sam nikada više ni jedan lider neće biti ubije. Ne želim da spekulišem o motivima ubistva i niko ne treba da pravi hajke ni prema kome dok se istraga ne završi. Istina nam je potrebna, jer ovo je za nas veliki gubitak, kaže Trajkovićeva.

Nešto kasnije Rada Trajković je gostovala na tv N1 i omentarišuči odstustvo lokalnog rukovodstva sa ispraćaja Ivanovića, ona je rekla da su Srbi morali danas da budu jedinstveni u poštovanju pijeteta i pružanju pomoći porodici ubijenog lidera SDP-a. Ona je ocenila i da bi ubistvo Ivanovića moglo da bude faktorizacija mafije na prostoru Kosova i Metohije, odnosno diktiranja pravila od strane mafije, jer je severna Mitrovica, kako tvrdi, danas nejnebezbedniji deo prostora na kojem žive Srbi.

“Ako smo nekada govorili ‘Sever slobodan’, daleko je od slobode. Posebno posle Briselskog sporazuma, kada suštinsku vlast sprovodi Milan Radojčić koji u međunarodnoj zajednici važi za čoveka iz mafije, onog snažnog regionalnog nivoa. On kontroliše potpuno život na severu, određuje i dobro i zlo”, tvrdi sagovornica N1.

Očekuje, kako kaže, da predsednik Aleksandar Vučić prilikom predstojeće posete Kosovu objasni da li će izolovati ljude koje, kako tvrdi, predvodi Radojčić.

“Time bi napravio dvostruku korist – nama napravio slobodu za narod, a s druge strane, bi se skinula moguća optužnica da srpska država, podržavajući takve kriminigone elemente, stoji iza nečega što se dešava na Kosovu i Metohiji, a to je strahovito nasilje”, poručila je Trajković.

loading...

Izvor: Danas

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here