Home POLITIKA Mali: Najverovatnije se neću kandidovati

Mali: Najverovatnije se neću kandidovati

SHARE

Rekao sam da najverovatnije neću, odgovorio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali na konstataciju lista Politika da je u aprilu rekao da neće u trku za drugi mandat na toj funkciji, napominjući da ne razmišlja o kandidaturi jer je to odluka predsednika.

Moje je da se bavim Beogradom, a ne politikom. Velika je čast biti gradonačelnik Beograda, sluga svojih građana i ispred mene je još 90 dana rada sa njima, rekao je Mali.

Moj tim je već pokazao kako se grad voli, a građani će na proleće odlučiti ko treba da vodi grad. Ko god da to bude, imaće lakši posao nego ja kada sam došao, konstatovao je Mali.

Komentarišući pisanja da se Grad “uortačio” sa firmom “Kip lajt” prilikom nabavka novogodišnje rasvete za Beograd, Mali je rekao da je najveći broj ugovora sa tom firmom potpisan u vreme bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

U informativnom delu ponude pozvano je šest kompanija da učestvuju, ali stigla je samo ponuda “kip lajta”. ne zato što je ona, kako su je neki nazivali, naprednjačka firma, već je samo ona uspela da ispuni uslove javne nabavke, rekao je Mali.

loading...

Tužilaštvo radi na slučaju i kada završi posao, znaćemo hoće li neko odgovarati. Ali, optužbe opozicije na račun jelke su politički napad onih koji nemaju konkretne kritike na budžet, objasnio je on.

 

Izvor: Danas

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here