Home POLITIKA Pogrešno je slepo verovanje u ljude poput Škora

Pogrešno je slepo verovanje u ljude poput Škora

SHARE

Bivši šef Jankovićevog medijskog tima za Danas

Posle odlaska Srđana Škora iz Predsedništva PSG, u javnosti se ne zaustavlja priča o razlozima zbog kojih su on i mnogi drugi otišli ili se distancirali od PSG.

Tako Željko Veljković, koji je u predsedničkoj kampanji bio na čelu Jankovićevog medijskog tima, a posle izbora portparol ali ne i član PSG, za Danas kaže da je ponosan na sve što su uradili svi oni koji su bili deo kampanje, jer je Janković bio drugi u trci u kojoj je pobednik imao nekoliko desetina puta više sredstava i ljudi.

– Otišao sam kada više nisam mogao da radim svoj posao, kada je Janković počeo da odbija savete i da pravi niz komunikacijskih grešaka. Otišao sam kada je odlučio da slepo veruje ljudima poput Škora, o kojem sam već dovoljno rekao. Moj odlazak nije mu narušio ugled, ali izbor Škora i raznih škorojevića očigledno jeste. Da li mi je zbog toga žao Jankovića – naravno da jeste. I nadam se da je iz ove, politički skupe lekcije, nešto naučio. Za mene je ovaj posao bio odlično iskustvo i srećan sam što sam otišao pre mnogih javnih gafova koje je Janković napravio, a iza kojih ne bih mogao da stanem kao neko ko od komunikacija živi. Jankoviću želim da bira ljude i da javno govori slušajući ponovo razum i struku umesto svog osećaja iz stomaka – zaključio je Veljković.

IZVOR DANAS

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here