Home POLITIKA Obijene prostorije Demokratske stranke u Kruševcu

Obijene prostorije Demokratske stranke u Kruševcu

SHARE

 

Napadnute su prostorije Demokratske stranke u centru Kruševca prilikom čega su razbijena vrata i brava odbora, pocepane i srpska i stranačka zastava, saopštio je DS. Kako dodaju, slučaj je prijavljen policiji koja je napravila zapisnik, te se trenutno traga za počiniocima.

Predsednik DS Dragan Šutanovac osudio je ovaj politički motivisan napad i izjavio da je, kako se navodi u saopštenju, cilj ovog vandalskog čina očigledan pokušaj zastrašivanja aktivista i članova DS.

„U Srbiji Aleksandra Vučića, Bratislava Gašića, Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, bezbednost svih građana je ugrožena, a nasilje kao metod političke borbe postalo je njihovo najčešće sredstvo za obračun sa političkim protivnicima“, kaže Šutanovac.

„U Mionici zloupotrebe budžeta za partijsku vojsku SNS“

Dragan Šutanovac, kako prenosi DS, nalazi se u Mionici gde razgovara sa građanima ove opštine u kojoj se prethodnih dana dešavaju zloupotrebe opštinskog budžeta u predizborne svrhe.

loading...

„Iz budžeta Mionice izdvojeno je po 40 hiljada dinara za 40 članova SNS, na ime socijalne pomoći. Umesto pomoći onima koji su zaista ugroženi, oni plaćaju svoju partijsku vojsku koja će i ovoga puta uspomoć zastrašivanja i batinaša pokušati da ostvari rezultat“ rekao je Šutanovac, a preneo DS.

Šutanovac je ocenio i da će Demokratska stranka na lokalnim izborima 24. decembra zadati udarac SNS-u u četiri opštine – Negotinu, Mionici, Pećincima i Kostolcu.

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here