Home DRUŠTVO Pauk odneo Beograđanki auto SA BEBOM NA ZADNJEM SEDIŠTU! Dozivala sam ih,...

Pauk odneo Beograđanki auto SA BEBOM NA ZADNJEM SEDIŠTU! Dozivala sam ih, trčali smo za njima, ali oni su nastavili!

SHARE

Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a “pauk” je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu, priča Beograđanka

Sve je počelo kada je Jelena Manojlović u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana.

– Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo “Parking servisa” je odnosilo moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu – ističe Beograđanka.

Kako kaže, u tom trenutku je osetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu videli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera “Parking servisa” kako bi preneli vozačima da se zaustave i daju joj dete.

– Iz “Parking servisa” su obavestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gde ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sela u auto i otišla pravo tamo. Dete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu videli bebu i zašto nisu stali da uzmem dete, na šta su mi oni zapretili da će pozvati socijalnu službu. Strašno – ističe Jelena Manojlović, majka bebe.

loading...

Iz “Parking servisa” se još nisu oglasili ovim povodom.

(Espreso.rs/ Izvor: Blic)

loading...

1 COMMENT

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here