Home POLITIKA Odluka o parlamentarnim izborima sledeće nedelje

Odluka o parlamentarnim izborima sledeće nedelje

SHARE
Foto: N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da bi naredne nedelje SNS trebalo da donese odluku o raspisivanju parlamentarnih izbora zajedno sa beogradskim.

Vučić je rekao da ne zna kakvu će stranka doneti odluku, dodajući da su izneti argumenti za i protiv, a on se izjasnio protiv parlamentarnih izbora. On je rekao da smatra da je važno da se pokaže ozbiljnost, jer su pred nama veliki problemi koji treba da se rešavaju narednih godina.
Naglasio je da ne treba SNS da se na lokalnim, gradskim izborima pokriva republičkim rezultatima, i da ne bi bilo ništa strašno ako bi izgubili.
Vučić je istakao da neki ulaze u politiku zbog slave, a drugi kako bi napunili sebi džepove, te dodao da SNS ne pripada toj poslednjoj grupi ljudi, dok zna da je političkim protivnicima to bio cilj.
Naveo je da drugi, koji su za parlamentarne izbore, navode kao argument da bi, raspisivanjem izbora u februaru, dobili četiri godine potpunog mira, čime bi mogli u potpunosti da se posvetimo evropskom putu i rešavanju problema.
(tanjug)
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here