Home POLITIKA Izjava Božovića uz ometanje SNS: DS spreman za izbore na svim nivoima

Izjava Božovića uz ometanje SNS: DS spreman za izbore na svim nivoima

SHARE

 

Šef odborničke grupe Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da je ta stranka uvek spremna za izbore na svim nivoima.

“Mi smo za to da budu izbori, i vanredni i predsednički i lokalni. Za sve smo izbore”, rekao je Božović novinarima u Skupštini grada dodajući da će DS o svim narednim izborima razgovarati sa onima koji su joj politički bliski.

On je naveo da DS razgovara sa svima sa kojima deli iste vrednosti kao i da su razgovarali sa liderom Pokreta slobodnih gradjana Sašom Jankovićem i sa liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem.

“Ne vidimo alternativu nego da se ovaj poguban režim smeni”, kazao je Božović upitan o nastupu DS-a na predstojećim gradskim izborima.

Ometanje tokom davanja izjave novinarima

loading...

Dok je Božović davao izjavu, više ljudi je stajalo iza njega i ometalo ga.

Oni su dobacivali Božoviću o lošem radu prethodne gradske vlasti i držali fotografije na kojima su prikazani podzemni kontejneri i ruševine nelegalnog romskog naselja na Novom Beogradu.

Božović je rekao novinarima da je takvo ponašanje izraz straha od istine i “velike nervoze” jer Aleksandar Vučić, Siniša Mali i Goran Vesić “znaju da su pukli u Beogradu”.

“Ovo je poslednja šansa da pokušaju nešto da urade pred gradske izbore. Ovo je strah, ovo je njihova zebnja, znaju da su gotovi i da će nakon ovih izbora otići u istoriju”, kazao je Božović i dodao da SNS nema nijedan argument i da ne dozvoljava opoziciji da kaže bilo šta.

Orlić: Nisam čuo dobacivanje

Novinari su pitali okupljene da se predstave i da daju izjavu, ali oni nisu hteli, a potom je odbornik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić dao izjavu novinarima.

Na pitanje da li je u redu “ponašanje odbornika SNS”, Orlić je upitao da li je on nešto govorio dok je neko drugi davao izjavu.

“Stajao sam preko puta dok je Božović davao izjavu i čuo sam sve što je Božović govorio”, rekao je Orlić.

Na primedbu novinara da od okupljenih nisu mogli da čuju Božovića, Orlić je kazao da je možda bio “problem sa razlaganjem zvuka” i da ga je on sasvim dobro čuo.

“Nisam čuo dobacivanje”, rekao je Orlić.

On je dodao da je Božović dao izjavu, da nije morao da se skloni i da nije bio prekinut ni u jednom trenutku.

“Nisam primetio da ste vi sa njim morali da promenite mesto na kojem uzimate izjavu”, rekao je Orlić novinarima koji su se bunili zbog celokupne situacije.

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here