Home Zato što imam šta da kažem Ceca nacionale ili Nada Macura

Ceca nacionale ili Nada Macura

SHARE

Spisak potencijalnih kandidata koji će predvoditi izbornu listu za Beograd predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić sveo je na dva imena, piše “Blic”. Kako navode, reč je o dve ženske osobe, nestranačke ličnosti.

 Ovakav potez predsednika dokazuje koliko poverenja  ima u ljude koji su u njegovom najbližem okruženju.

 Ujedno dokazuje da ljude koje nam on svakodnevno potura kao vrhunske stručnjake, koji brinu za sveopšte dobro, zapravo to nisu ili nemaju njegovo poverenje, što opet dokazuje čistu političku igru zarad ostanka na vlasti. Kako bi naš narod rekao, spade knjiga na dva slova, od silnih SNS eksperata i kadrova, veliki vođa nema koga da ponudi osim dve nestranačke ličnosti. AV reče da je zadovoljan radom prvih ljudi u Beogradu a ne kandiduje ih ponovo. Zar u ogromnom broju čestitih SNSovaca nema kadrova za gradonačelnika?

Ono što ne mogu a da se ne zapitam, zašto bi se predsednik svih građana uključivao u gradske izbore? 

A ono što je verovatno je da će te dve žene opet biti  Vesić i Mali? Rekao pa porekao, kao što uglavnom radi. Koliko dobro rade svoj posao (prosto me je sramota koliko nam dobro ide ), čak dva puta su morale da se dotiraju republičke pare u grad. Oprobana kombinacija. U svakom slučaju siguran sam koja god žena bila, Vesić će ostati gradski menadzer.  

loading...

Verujem da nije problem ako Beograd izgube u političkom smislu ali finansijskom…

Kršimo se po gradu već mesecima, preskačemo trotoare i provlačimo kroz ograde, gledamo Bg koji tone, nesrećan slučaj požara, Savamala… novogodišnja rasveta… kakve rezultate pa mogu da očekuju?

Zar je uostalom bitno ko će biti, Ceca nacionale, Nada Macura, ili neko potpuno treći, u svakom slučaju potpuno nebitno, biće to samo još jedna saksija u bašti AV.

(A.S.)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here