Home DRUŠTVO Ko je ovde lud? MALI SVEČANO OTVORIO PARK KOJI POSTOJI OD 2009....

Ko je ovde lud? MALI SVEČANO OTVORIO PARK KOJI POSTOJI OD 2009. GODINE!

SHARE
foto fonet

Mali se pritom sastao i sa ambasadorom Argentine u Srbiji, Rikardom Fernandom Fernandesom na otvaranju parka, “Republika Argentina” u Bloku 62 na Novom Beogradu…

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali se pohvalio svečanim otvaranjem parka koji ispostaviće se, postoji još od 2009. godine.

Mnogi stanovnici bloka 62 primetili su svečanost, ali im ništa nije bilo jasno jer se u parku nije čak ništa ni renoviralo. Mnogi su zamerili gradskoj vlasti da je uništila sve zelene površine, pa da sada mora da se služi ovakvim trikovima.

–  Juče je gradonačelnik u bloku 62 svečano otvorio park koji postoji još od 2009. godine! Odlazeća gradska vlast koja redom betonira preostale zelene površine u Blokovima, nije iza sebe ostavila nijedan novootvoreni park kojim bi se pohvalila pa mora da pribegava ovakvim medijskim manipulacijama, piše na Fejsbuk stranici “Blokovi.com”.

Mali se pritom sastao i sa ambasadorom Argentine u Srbiji, Rikardom Fernandom Fernandesom na otvaranju parka, “Republika Argentina” u Bloku 62 na Novom Beogradu.

loading...

(Espreso.rs)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here