Home DRUŠTVO Policija povodom rušenja na Vidikovačkom vencu: Obustavljeni radovi i uzete izjave od...

Policija povodom rušenja na Vidikovačkom vencu: Obustavljeni radovi i uzete izjave od svih prisutnih

SHARE

 

U odgovoru policije za Insajder navodi se da je policiji jutros u 8.25 časova prijavljeno da u Ulici Vidikovački venac nepoznata lica ruše objekat. Na licu mesta zatekli su, kako navode, ljude koji skidaju krov, a koji  su naveli da renoviraju objekat.

“Po izlasku na lice mesta policija je zatekla šest osoba koje su skidale krov sa barake, među kojima i muškarca koji je pokazao pismeno ovlašćenje od vlasnice objekta da može da renovira objekat i naveo da su ostale osobe radnici koje je angažovao za ovaj posao”, navodi se u odgovorima policije.

U blizini objekta, navode iz MUP-a, zatečena su i osobe koje su prethodno ižašle iz barake.

“Oni su policiji pokazali zaključak o odbijanju zahteva za njihovo iseljenje” stoji u odgovorima Insajderu.

loading...

Policija je, kažu u MUP-u, konstatovala i da nije bilo međusobnog fizičkog kontakta između ove dve grupe ljudi, a radovi su po dolasku patrole obustavljeni.

Prema navodima policije  o događaju je obavešten  zamenik tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva i po njegovom nalogu, svi koji su zatečeni na licu mesta dali su izjave u policijskoj stanici u Rakovici. To znači da u ovom trenutku niko nije zadržan.

“Po nalogu tužioca, kompletan izveštaj o događaju biće dostavljen nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje”, stoji u odgovorima policije Insajderu.

Izvor: Združena akcija Krov nad glavom

Izvor: Združena akcija Krov nad glavom

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here