Home POLITIKA Nova stranka predstavila tim za Beograd akcijom Budilnik

Nova stranka predstavila tim za Beograd akcijom Budilnik

SHARE

 

Akcijom „Budilnik“, na više lokacija u gradu, Nova stranka je Beograđanima predstavila svoj tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta Nove stranke, kao predlogom za kandidatkinju za gradonačelnicu prestonice.

„Da bi se košmar završio, morate prvo da se probudite“, poručili su svojim sugrađanima aktivisti Nove stranke danas u Beogradu.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke „Oni neće nestati ako zatvorite oči“, „Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm“, aktivisti NOVE poručili su da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi „probude i pogledaju oko sebe“.

Izbor jeste tim NOVE na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi, neukaljanih biografija, koji zajedno sa građanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove stranke.

loading...

“Našim sugrađanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni ’spavaju’, najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da uzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju svoju budućnost i to na način tako što će na predstojećim beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje i ko će biti buduća vlast u našem gradu“ istakla je dr Mira Petrović, potpredsednica Nove stranke.

Tokom današnje akcije, aktivisti Nove stranke, kako je saopšteno prikupili su par stotina potpisa građana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

Na Paliluli su danas aktivisti Nove stranke takođe prikupljali i potpise za dve peticije: za konačno otvaranje Memorijalnog muzeja Nadežde i Rastka Petrovića, koji je decenijama zatvoren, a građani uskraćeni za odgovor zbog čega je to tako, kao i za postavljanje novih spomen-ploča na kuće u Profesorskoj koloniji u kojima su živele znamenite ličnosti.

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here