Home DRUŠTVO SNS KORISTIO DRŽAVNE MAŠINE ZA STRANAČKU AKCIJU?! Skandal u Vranju

SNS KORISTIO DRŽAVNE MAŠINE ZA STRANAČKU AKCIJU?! Skandal u Vranju

SHARE

Ivica Ristić, predsednik Saveta mesne zajednice Sobina, negirao da je bilo upotrebe mehanizacije

Mesna zajednica Sobina u Vranju i Mesni odbor SNS organizovali su prošle nedelje radnu akciju u kojoj je uređivana javna površina u ovom naselju – krečene su i farbane prostorije.

Izvršioci radova bili su dobrovoljci ispred Srpske napredne stranke, a pomogla im je mehanizacija JP “Vodovod” iz Vranja.

Kako pišu Vranjske, mehanizacija JP „Vodovod” je bez radnih naloga upotrebljena u stranačke svrhe, a i sami radnici “Vodovoda” su nosili majice sa stranačkim obeležjima dok su “dobrovoljno” učestvovali u akciji.

 

FOTO: VRANJSKE/FACEBOOK

 

loading...

Ivica Ristić, predsednik Saveta mesne zajednice Sobina, u izjavi za InfoVranjske negirao da je bilo upotrebe mehanizacije JP “Vodovod” u ovoj radnoj akciji, iako fotografije sa ovog događaja pokazuju suprotno.

 

– Bila je to radna akcija u MZ koju ne bi mogli da izvedemo bez Mesnog odbora SNS, a cilj je bilo uređivanje opštinskog zemljišta za dečje igralište, krečenje prostorija spolja i iznutra – rekao je Ristić, i dodao da “sve ovo ne bi mogli da urade da nije bilo dobrovoljnog rada prijatelja”.

 

(Espreso.rs/Vranjske)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here