Home DRUŠTVO KRKOBABIĆU SRAM TE BILO ! ! !

KRKOBABIĆU SRAM TE BILO ! ! !

SHARE

Ministre, da li su beogradski penzioneri vredniji od drugih, ili su trenutno cenjeniji glasači?

Ministar zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić, izjavio je da ima prostora i za jednokratnu pomoć penzionerima, ali i za 13. penziju za Beograđane, pošto su tu najveći troškovi života.

“To (koliko će biti povećanje) je ozbiljna stvar i mora da bude odluka Vlade Srbije, na tu odluku saglasnost mora dati i predsednik Republike, on je bio garant ovog društvenog dogovora i on je bio taj koji je nosio koncept fiskalne konsolidacije”, rekao je Krkobabić.

Upitan da prokometariše najave 13. penzije za grad Beograd, Krkobabić je kazao da za to postoje sredstva i da o tome treba razmišljati, jer penzioneri u Beogradu “žive u specifičnim uslovima zato što su cene najveće”.

 

loading...

– Radili smo to u Beogradu od 2008. do 2012. godine. Moramo razmišljati o tome, ljudi u Beogradu žive u specifičnim uslovima, cene su ovde najveće – kazao je ministar.

Njegova izjava naišla je na oštru osudu opozicije, koja tvrdi da je ovo kupovina glasova pred najavljene beogradske izbore.

I brojni korisnici društvenih mreža ocenili su da ovaj potez dolazi “u zgodno vreme”, samim time i na veliku osudu javnosti.

(espreso.rs/zutapatka.rs)

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here