Home POLITIKA Brnabić o smeni Vulina: Ne želim da radim pod pritiskom medija

Brnabić o smeni Vulina: Ne želim da radim pod pritiskom medija

SHARE

Premijerka Ana Brnabić izjavila je u Koceljevu da sukob između Zorane Mihajlović i Pokreta socijalista ’’ne drma’’ vladu. Ona je dodala da su razmirice normalna stvar i da članove njenog kabineta čekaju ozbiljne stvari, kao i da ne treba gubiti vreme na takve situacije.

Na pitanje da li će smeniti ministra odbrane Alekandra Vulina zbog afere u vezi sa kupovinom stana, premijerka je rekla da neće to komentarisati u javnosti, i da su to stvari o kojima Vlada odlučuje.

’’Ne želim da radim pod pritiskom, dakle, pritisak medija ili bilo koji drugi pritisak svakako neće da ubrza ni nečiju smenu, ni nečije angažovanje’’, rekla je Brnabić.

Ona je rekla da ima lično mišljenje o slučaju koji se pojavio u medijima, a da je zvaničan već iznela. Ona je ponovila da razume emotivnu reakciju Pokreta socijalista, jer je i ona imala takvu reakciju kada je KRIK objavio podatke koji se tiču nje, dodajući da objavljivanje imovine njene majke nije imalo veze sa njenim preuzimanjem funkcije u vladi.

I sama se, kaže, zalaže za to da se provera imovine proširi na članove porodice, ali podseća da to sada nije slučaj.

loading...

’’U svakom slučaju, kada je reč o stanu ministra odbrane, smatram da sve treba da se istraži i da državne institucije moraju da budu jake i nezavisne’’, rekla je ona.

Ponovila je da se ne slaže sa retorikom koju su koristili u Pokretu socijalista u odgovoru Zorani Mihajlović, ističući da takva retorika nije dobra za društvo.

’’Da li bih volela da se dva ministra ne svađaju preko medija? Aspolutno bih volela i razgovaraću sa njima o tome. Već sam razgovarala, a mislim da građane treba da zanimaju rezultati rada’’, rekla je Brnabić.

IZVOR INSAJDER

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here