Home POLITIKA Pokret socijalista: Mihajlovićeva spremna na sve samo da je niko ne pita...

Pokret socijalista: Mihajlovićeva spremna na sve samo da je niko ne pita o njenim stanovima…

SHARE

 

Pokret socijalista, stranka ministra Aleksandra Vulina, reagovala je na izjavu ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da su nedopustva saopštenja ove partije u kojima se vređa urednik KRIK-a kao i da bi nadležne institucije trebalo da ispitaju kako je Aleksandar Vulin kupio stan. Pokret socijalista u saopštenju navodi da je potpredsednica Vlade ovim dokazala da je spremna na sve, samo da niko ništa ne pita ni o njoj.

„Zorana Mihajlović kao i uvek kada misli da će dobiti naklonost medija i stranaca sa kojima slavi slave, pridruži se njihovoj hajci.Još jednom će Zorana Mihajlović dokazati da je spremna na sve, samo da niko ništa ne pita ni o njoj, ni o njenim stanovima, upotrebi vladinih kartica, skupocenom vešu, luksuznim odmorima na Sardiniji. Jednom će napasti patrijarha, drugi put kineske investitore, a uvek se obrušiti na Ruse i kada god može na nas i našeg predsednika“ stoji u sopštenju Pokreta socijalista.

Stranka Aleksandra Vulina navodi i da je „nedopustivo bilo a i sada je, što je Mihajlović ostala u Vladi Srbije, a misli da su Srbi genocidan narod“.

„Ako je neko i sumnjao odakle i zašto dolaze laži i napadi na Aleksandra Vulina, sada više nema sumnje„ tvrde u Pokretu socijalista.

loading...

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarsta, saobraćaja i infrastrukture, izjavila je za KRIK da su nedopustva saopštenja Pokreta socijalista u kojima se vređa urednik ovog portala kao i da je nedopustivo da bilo ko napada, vređa i ponožava novinare.  Mihajlović je navela da je saglasna s predlogom predsednika Aleksandra Vučića da nadležne institucije ispitaju kako je Aleksandar  Vulin kupio stan.

„Mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost, da istražuju kretanje novca, načine finansiranja stranaka i političara, ali i nevladinih organizacija i udruženja građana, “ smatra ministarka.

Saopštenja Pokreta socijalista u kojima je Dojčiović nazvan narkomanom i stranim plaćenikom,  usledila su nakon otkrića portal KRIK o sumnjivom poreklu više od 200.000 evra kojim je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kupio stan.

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here