Home DRUŠTVO Mali: Najverovatnije podnosim ostavku i neću biti kandidat za gradonačelnika

Mali: Najverovatnije podnosim ostavku i neću biti kandidat za gradonačelnika

SHARE

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se verovatno neće kandidovati na narednim izborima.

“Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu”, rekao je Mali novinarima pre početka sednice Skupštine grada.

Na pitanje novinara Insajdera da li oseća bilo kakvu odgovornost za rušenje u Hercegovačkoj, Mali je odgovorio da će to utvrditi nadležni organi.

“Vi mi recite kakvu ja odgovornost tu imam? Ja sam vam malopre rekao – nadležni organi će to utvrditi”, rekao je gradonačelnik.

loading...

Na konstataciju novinara Insajdera da je sam predsednik Aleksandar Vučić izjavio da odgovornost za rušenje u Hercegovačkoj snosi “vrh gradske vlasti”, Mali je opomenuo novinara da ga “ne prekida”.

Siniša Mali je danas izjavio da će ostavku podneti verovatno pred kraj svog mandata, u zavisnosti od raspisivanja izbora.

Na pitanje novinara Insajdera koja je poenta dugo najavljivane ostavke ako će ona biti podneta tek na kraju mandata, gradonačelnik je izbegao odgovor rekavši da je već odgovarao na to pitanje.

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here