Home DRUŠTVO Božović: Ko brine o beogradskoj deci

Božović: Ko brine o beogradskoj deci

SHARE

Svakog odgovornog političara morala bi da zabrine situacija u kojoj se u jednoj osnovnoj školi mesec dana posle početka školske godine nastava ne odvija normalno, veliki broj dece nije krenuo u školu, gradske vlasti ćute, a ministar Šarčević vređa, ponižava i sprovodi silu,izjavio je Balša Božović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS).

Svaki odgovoran političar morao bi da sve svoje napore posveti tome da se problem što pre reši. Ne zbog politike, ne zbog funkcije, nego zbog dece i zbog odgovornosti prema građanima, naveo je Božović u pisanoj izjavi koju prenosi danas DS.

Umesto da što pre rešavaju upravo ovakav problem u OŠ “Svetozar Miletić”, gradske vlasti su izabrale da ćute kao da ih to ne interesuje, a ministar Šarčević da vređa, ponižava i sprovodi silu, smatra Božović.

Vređanje novinarke koja ga je pitala kada će se nastava normalizovati još jedan je dokaz da je ministar Šarčević izabrao bezobrazluk, bahatost i silu. Šta su izabrale gradske vlasti?


Da li će i dalje ćutati kao da se ništa ne dešava? Da li će pustiti Šarčevića da samo produbljuje problem, umesto da ga rešava? Da li će dopustiti da proрe mesec dana, a da deca ne krenu u školu? Da li im je stalo do te dece, ili samo do stranke i stranačke discipline?

Dok ne budu dali odgovore na ova pitanja, biće jasno da o beogradskoj deci u vlasti ne brine niko, a posebno ne oni koje su roditelji te dece birali da vode računa o Beogradu, zaključuje Božović u pisanoj izjavi.

loading...

IZVOR DANAS

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here