Home POLITIKA Vučić: U Beogradu narod protiv tajkuna

Vučić: U Beogradu narod protiv tajkuna

SHARE

Predsednik Srbije najavio zanimljivu kampanju u glavnom gradu Srbije

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da će biti zanimljiva kampanja za beogradske izbore i to “narod protiv tajkuna” povodom navoda da bi opozicioni kandidat za gradonačelnika mogao biti Dragan Đilas.

Čestitam im, rekao je Vučić u uključenju na TV Pink, upitan za komentar za pisanje lista Alo da će zajednički kandidat pokreta Saše Jankovića i Vuka Jeremića biti bivši gradonačelnik Dragan Đilas.

Nemam ništa da dodam, ovo slušam svaki, po ko zna koji put, da će da pobede, rekao je Vučić pred početak ceremonije obeležavanju početka izgradnje stambeno-poslovnog objekta Skyline Belgrade na Novom Beogradu.

Biće zanimljiva kampanja, narod protiv tajkuna, ali rezultatai su ono čime možete da se pohvalite, rekao je on i dodao da je dug Beograda smanjen za 600 miliona evra. Kako je naglasio, za tri godine “gradonačelnikovanja” Siniše Malog dug je smanjen na 600 miliona evra, a da je od prethodnika ostavljen dug od 1,2 milijarde evra, Grada i svih javnih gradskih preduzeća.

Prema njegovim rečima, tad je bilo oko 40, 50 gradilišta u glavnom gradu, a danas ih je 550 – 600. Povodom početka projekta Skajlajn Belgrejd, Vučić je istakao da je ponosan na rezultate Beograda kao građanin i kao predsednik. Beograd postaje metropola u pravom smislu, smatra on.

Predočio je da su danas otvoreni najmoderniji šoping molovi u Lazarevcu i u centru Beograda, u Rajićevoj ulici velelepni centar u koji je investirano 80 miliona evra, sa 400 novih radnih mesta, dok je u onom u Lazarevcu 300 zaposlenih.


loading...

Novi projekat, Skajlajn koji će se, kako je rekao, spajati sa Begradom na vodi i rezidencijalnim objektima u Kneza Miloša, za Srbiju znači više turista, više novca i da je Beograd sve atraktivniji.

Dodao je da je za 20 posto više turista za prvih 7 meseci ove godine.

U Beogradu prvi put imamo ispod 95.000 ljudi bez posla, realno uz one koji ne žele u Beogradu da rade, to je ispod 55.000 nezaposlenih, izjavio je Vučić. Gradonačelnik Siniša Mali, takođe prisustvuje ceremoniji u Erport sitiju ponovio je da je danas veliki dan za Beograd. Pošto je ranije otvorio ritejl park u Lazarevcu, potom i tržni centar u Rajićevoj posle 15 godina, najavljuje investiciju Skajlajn kao još jedan novi projekat vrednosti od oko 200 miliona evra.

Ovakvi projekti čine da Beograd bude grad budućnosti, poručio je Mali.

IZVOR DANAS

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here