Home DRUŠTVO Vulin: Brine me što još nismo saznali ko je pokušao da ubije...

Vulin: Brine me što još nismo saznali ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

SHARE
Foto: Ministarstvo odbrane / Promo

Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Bosni i Hercegovini bila je prilika da predsednik pokaže da je Srbija faktor mira i stabilnosti na ovom prostoru, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

– Vučićeva poseta BiH pokazala je još jednom da predsednik Vučić ima u sebi sposobnost pravog državnika koji je u stanju da objedini i ujedini, i koji je u stanju da sa svojim sagovornicima pronalazi ono što nas spaja – izjavio je ministar odbrane u Bosanskom Petrovcu, gde je prisustvovao ustoličenju episkopa bihaćko-petrovačkog Sergija.

On je istakao da je Srbija na taj način pokazala koliko joj je stalo do mirne, sigurne i stabilne BIH jer , kako je ukazao, državi Srbiji ne može ništa biti preče nego da njeni susedi budu sigurni, mirni i stabilni.

Vulin je međutim napomenuo da ga i dalje brine što ni posle dve godine još uvek nismo saznali ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici.

– Mislim da, dok su ti ljudi i inspiratori pokušaja ubistva Aleksandra Vučića na slobodi, ne može niko da bude miran ni u BiH ni u Srbiji. Ako su jednom pokušali takvo zlo zašto mislite da to neće pokušati da urade i drugi put i prema nekom drugom – smatra ministar.

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here