Home DRUŠTVO CIRKUS SE NASTAVLJA – Karić “bacio rukavicu” Mariću

CIRKUS SE NASTAVLJA – Karić “bacio rukavicu” Mariću

SHARE
PINK PRINTSCREEN

Postajem voditelj, Milomir Marić nek se spremi!

Karić će voditi emisiju u kojoj će uživo razgovarati sa narodom

Srpski biznismen Bogoljub Karić otkrio je tajni plan koji mu se već duže vreme krčka u glavi.

On je, naime, čvrsto odlučio da postane voditelj! Budući da će „BK televizija“ uskoro početi sa emitovanjem celodnevnog progama, njen vlasnik za otkriva da će sada prvi put izaći pred kamere kao voditelj i imati svoju emisiju.

 

– Bio sam da obiđem televiziju, uzeo sam kameru u ruke i sebe proglasio voditeljem. Odlučio sam – biću TV lice – rekao je Bogoljub, a zatim nam je otkrio detalje u vezi sa emisijom koju će voditi.

loading...

 

– Vodiću emisiju u kojoj ću uživo razgovarati sa narodom. Biće to otvoreni studio, svako će moći da se uključi i kaže šta hoće. I da hvali i da kudi, sve će biti bez cenzure. Lično ću voditi polemiku sa narodom koji se bude javljao – ističe Bogoljub.

 

On je u razgovoru sa nama bacio rukavicu kolegi sa druge televizije.

 

– Milomir Marić nek se spremi. Biću mu opasna konkurencija. I ostalima, naravno. Ma ja mogu da konkurišem i slavnom Lariju Kingu – rekao nam je Bogoljub.

 

FOTO: PRINTSKRIN / TV HEPI

 

Inače, kako se ranije pisalo, Karić planira da na BK TV, koja će uskoro početi sa radom, vrati najveće zvezde svoje nekadašnje televizije, ali i da dovede trenutno najpoznatije voditelje Srbije.

 

Biznismen je, navodno, već kontaktirao sa većinom nekadašnjih zaposlenih na BK i ponudio im odlične uslove da ponovo budu deo njegovog tima. Međutim, vlasnik nekada moćne TV BK želi da na novoj televiziji vidi i autore koji su se u međuvremenu dokazali i proslavili, a nisu radili za njega.

 

Velika voditeljska imena počela su karijeru baš na Karićevoj televiziji. Jedna od njih je i Maja Nikolić, nekada Japundža, koja je trenutno zaposlena na TV „Prva“. Na BK je karijeru počela i Ivana Baltić, sada lice TV „Pink“, kao i Jovana Joksimović. Na njegovom platnom spisku bili su i Zoran Baranac, Nataša Miljković, Danijela Buzurović, Verica Bradić, Slavko Beleslin, Ivan Zeljković, Bojana Lekić, Milomir Marić, Zoran Trifunović i Marina Rajević Savić.

 

(Espreso.rs / Alo)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here