Home DRUŠTVO Početna cena četiri miliona evra

Početna cena četiri miliona evra

SHARE

Objavljen tender za prodaju „Depoa”

Oglas za prodaju kompleksa „Depoa” u Bulevaru kralja Aleksandra 142 objavljen je na sajtu Grada Beograda, a početna cena nepokretnosti, koju je utvrdio Sekretarijat za javne prihode, jeste 4.078.620 evra.

Piše: B. I.

09. septembar 2017. 00:00

Razgledanje je moguće svakog radnog dana, od 6. septembra do 4. oktobra, od 12 do 15 časova, uz obaveznu prethodnu najavu.

Na ovoj lokaciji, površine 4.316 kvadratnih metara, dozvoljena je gradnja poslovno-stambenog kompleksa, tako da će ovaj prostor konačno biti uređen na pravi način i dobiti odgovarajuću namenu. Na postojećem objektu 4 u kompleksu „Depoa”, u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, pravo službenosti ima Grad Beograd na neodređeno vreme, radi pristupa kontaktnoj mreži.

loading...

Na javno nadmetanje mogu se prijaviti fizička i pravna lica, u skladu sa zakonom, koja do 5. oktobra dostave potpune prijave. Ovim oglasom definisana je i visina depozita koji su učesnici obavezni da plate radi učešća na javnom nadmetanju, a to je 10 odsto procenjene vrednosti nepokretnosti.
Sve potrebne informacije povodom ovog oglasa (tekst oglasa, obrazac prijave, uputstvo o načinu uplate depozita), kao i uvid u dokumentaciju u vezi sa ovim nepokretnostima (izvod iz lista nepokretnosti, procena tržišne vrednosti) mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove Gradske uprave Grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (I sprat, kancelarija broj 156, telefon broj 011/2753-763) od 9 do 15 časova. Prijave za učešće u javnom nadmetanju potrebno je podneti na pisarnici Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 ili poslati poštom.


Javno nadmetanje će se održati 9. oktobra u 10 časova u Maloj sali u prizemlju poslovne zgrade Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6. Postupak javnog nadmetanja sprovešće Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem gradskog građevinskog zemljišta sa izgrađenim objektima u Bulevaru kralja Aleksandra 142 na kome je nosilac prava javne svojine Grad Beograd.

Izvor: Danas/ Piše: FoNet

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here