Home DRUŠTVO Fantomi: Zatvoreno pismo Željku Mitroviću

Fantomi: Zatvoreno pismo Željku Mitroviću

SHARE

Poštovani Željko Mitroviću,

Fantomi su ostali uvređeni zbog tvog nepozivanja u novi rijaliti koji je upravo startovao na tvojoj televiziji, a kojoj ne želimo ni ime da spomenemo. Reklama ti ne treba , jer na našu žalost imaš je i previše. Ako je razlog tvog nepozivanja to što se plašiš da ćemo ti porušiti ambijent u koji si uložio milione, verovatno od para građana Srbije, kao što smo to uradili i na drugim lokacijama, grdno se varaš. Fantomi bi srušili , ali sve rekorde gledanosti rijalitija. Za razliku od tebe, fantomi nisu zlopamtila i zato će te pozvati da učestvuješ u našem budućem rijalitiju koji ćemo organizovati, nadamo se veoma brzo. Brzina projekta zavisi samo od jedne stvari, a to je da fantomi dođu na vlast. Nakon toga kreće rijaliti.

Rijaliti fantoma će biti po ugledu na tvoj, sa sličnim ambijentom samo na drugoj lokaciji. Da ne ispadne da te plagiramo fantomi će ubaciti neke novine koje će tebi biti naročito inspirativne. U opticaju su dve lokacije, jedna u Sremskoj Mitrovici, a druga u Požarevcu. Za koji grad ćemo se odlučiti razmotrićemo na kolegijumu fantoma. Jedna od novina u odnosu na tvoj rijaliti biće obavezna šetnja po krugu u večernjim satima.

Rijaliti će biti pod nazivom “KLAVIR ZA druga“ . U rijaliti ćemo infiltrirati poznate ličnosti iz sveta politike kako bi se prekinulo sa praksom pozivanja samo ljudi sa estrade. Ovo će biti sigurno prvi put Željko da učestvuješ u jednom ovakvom rijalitiju. Imaćeš i ti priliku da uvedeš svoga sina, kao što si i ti omogućio učesnicima u svom rijalitiju da dovodu svoju decu.
Pisma ćeš moći da pišeš do mile volje samo ovog puta zatvorena.


Srdačan pozdrav za Željka Mitrovica izvini Mitrovića

Pokret ujedinjenih fantoma

loading...

 

Piše: Pokret Ujedinjenih Fantoma

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here