Home POLITIKA Mlađenović: Radulović obmanjuje, u DJB 600 ljudi

Mlađenović: Radulović obmanjuje, u DJB 600 ljudi

SHARE

Nastavljaju se prepirke među bivšim i sadašnjim odbornicima DJB u Skupštini Starog grada

Prepirke između odbornika DJB sa Starog grada i nekoliko bivših članova koji su nedavno napustili pokret i pridružili se vladajućoj koaliciji, odnosno grupi građana “Čuvara Starogć grada” na čelu sa predsednikom opštine Markom Bastaćem, ne jenjavaju.

Donedavni član odborničke grupe DJB koji je prošle sedmice ušao u Opštinsko veće, Zoran Mlađenović, reagovao je na jučerašnje saopštenje pokreta Dosta je bilo.

Mlađenović kaže da “punu istinu o tome šta je dovelo do njihovog razlaza sa Radulovićevom organizacijom znaju njegove kolege odbornici Đorđe Lajšić i Saša Uzelac, sa kojima je napustio DJB, kao i potpredsednik ovog pokreta Aleksandar Stevanović”.

“Saša Radulović nema iskrene političke namere i samo nastavlja da zbunjuje i obmanjuje javnost napadajući sada Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad, i nas trojicu odbornika koji smo napustili pokret DJB, kaže Zoran Mlađenović novi član opštinskog Veća. Radulović optužuje nas da smo preletači, a Bastaća da nije hteo da prihvati njegove uslove za ulazak u opštinsku vlast, iako smo Lajšić, Uzelac, Stevanović i ja svedoci da je predsednik opštine Stari grad na prvom sastanku još pre formiranja odborničke većine prihvatio strategiju i transparentnost u vođenju opštine. To je jedina istina, a zašto je Radulović odustao od toga da učestvujemo u vođenju opštine i odlučio se da DJB uz Srpsku naprednu stranku ostane opozicija u Starom gradu to samo on zna”, navodi Mlađenović u saopštenju.

On dodaje i da se “Radulović poziva na transparetnost a sam je nedavno tajno nudio Bastaću da pređe u DJB”.

loading...

“Posle je to pravdao namerom da je hteo da ga iskoristi i na njemu napravi “pokaznu vežbu za gradske izbore”. Eto o kakvom čoveku se radi. Kaže “preletači otpadaju, DJB jača” i pominje nekakvih 5.000 članova, a činjenica je da mu se pokret osipa zbog njegove nedoslednosti i političkog amaterizma, i da je u maju tamo bilo jedva 600 ljudi”, tvrdi Mlađenović.
On podseća da su pogrešni potezi i odugovlačenje Saše Radulovića doveli do toga da na Vračaru vlast preuzme SNS.

“Nismo više hteli da budemo uz SNS opozicija u Starom gradu i da glasamo protiv odluka opštinske vlasti. Saša Radulović, Aleksandar Stevanović i Dušan Pavlović su svojevremeno dolazili i pregovarali sa Markom Bastaćem, a sada ga neosnovano napadaju i optužuju za sopstvene odluke koje su doneli. To nema smisla, jedino ako na taj način ne žele da dobiju besplatan marketing jer su politički potpuno izgubljeni”, zaključuje Mlađenović u saopštenju.

Redakcija Danasa poslala je pitanja pokretu DJB sa molbom da prokomentariše Mlađenovićeve navode, ali do zaključenja štampanog izdanja nismo dobili odgovor.

IZVOR DANAS

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here