Home POLITIKA Vulin obećava do kraja godine povećanje plata

Vulin obećava do kraja godine povećanje plata

SHARE
Foto: Tanjug

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će do kraja godine biti povećane plate pripadnicima vojske, ali i u sektoru bezbednosti.

“Do kraja godine očekujemo značajno povećanje plate ne samo kada su u pitanju pripadnici vojske, već i pripadnici čitavog bezbednosnog sektora. Po naređenju vrhovnog komandanta formirana je Radna grupa koja se baviti rešavanjem svih problema iz oblasti povećanja kvaliteta standarda naših pripadnika”, rekao je Vulin za televiziju Pink.

“Stambeno pitanje je jako veliki problem. Jako je teško sa vojničkom platom kupiti stan ako vam država ne pomogne. Zato država mora da pomogne”, kazao je Vulin i dodao da će do kraja godine biti poznat projekat kako će se rešavati stambeni i drugi socijalni problemi u sektoru bezbednosti.

Izveštaj o Vulinovoj imovini nema ko da odnese Povereniku?

Verovatno iz ličnog iskustva zna koliko je teško sakupiti pare za stan.

Ministre, teško se rešava stambeni problem sa vojničkom, ali i sa lekarskom, prosvetnom, policijskom, a tek sa platom kod privatnika kad ne možeš ni za kredit da apliciraš jer radiš za  minimalac.

loading...

Kao i što smo navikli praznih obećanja koliko hoćeš. Ali ne budimo cepidlake ima i nekih konkretnih poteza… Ministar se pozabavio pitanjem nedostajućih slika velikog vođe u svim objektima i ustanovama Vojske.

VULIN NAJVEĆA ŠLIHTARA, KAKVU SRBIJA NIKAD NIJE VIDELA: Pogledajte, šta je sad smislio! Evo šta traži pod oznakom HITNO!

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here