Home DRUŠTVO Jubilarni 15. Beer fest počinje večeras

Jubilarni 15. Beer fest počinje večeras

SHARE

Jubilarni 15. beogradski festival piva Belgrade Beer Fest počinje večeras u 18 časova i trajaće  do 20. avgusta, a organizatori očekuju da ove godine manifestaciju posetiti rekordni broj turista

Kako je najavljeno, za domaće i strane goste, pripremljeni su i brojni programski noviteti i pivske zone, a posetioce festivala, uz besplatan ulaz, očekuje čak 37 nastupa domaćih, regionalnih i svetskih zvezda na dve bine.

Ove godine pored svetski poznatih imena na Beer festu će nastupiti i poznati domaći i regionalni muzički sastavi kao što su Darko Rundek, Riblja Čorba, Van Gogh, Direktori, Hladno pivo, Badmash, Zabranjeno pušenje, Del Arno Band, S.A.R.S. i drugi. Kompletan program možete pogledati na ovom linku.

Organizatori pozivaju sve posetioce da ponesu dobro raspoloženje, kao i da u povratku sa festivalskih večeri budu društveno odgovorni i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola.  I ove godine kompanija Heineken Srbija u okviru Beer festa obezbeđuje besplatan prevoz posetiocima beogradskog festivala piva. On će se obavljati do četiri ključne tačke – Zemunskog keja, TC Piramide, Trga Republike i Banovog brda. Pored toga, obezbeđen je dolazak i povratak za posetioce iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Svi zainteresovani posetioci festivala biće u prilici da uživaju u pogledu iz balona od ponedeljka 14. avgusta. Polazak će se organizovati svakog dana na platou ispred TC Ušće sa početkom od 18 časova.

Na Recan štandu na platou kod ulaza 1, biće postavljen i Točak sreće, gde će posetioci koji donesu minimum tri prazne limenke imati mogućnost da osvoje neku od nagrada partnera kampanje Biram da recikliram.

A u čast 15. rođendana Belgrade Beer Festa na Ušću će biti postavljena i posebna, dva metra visoka, metalna instalacija Beer Fest. Moderna instalacija u obliku 3D slova biće jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg festivala piva.

loading...

Slova će se svakodnevno, tokom pet festivalskih dana, puniti praznim limenkama, a selfi sa Beer Fest 3Dslovima sigurno će biti važna tema na društvenim mrežama tokom 15. Belgrade Beer Festa.

 

Izmene saobraćaja zbog Beer festa

 

Iz Beokom servisa kažu da će za vreme trajanja festivala doći do izmene reda vožnje u tom delu grada, u periodu od dva sata pre i dva sata nakon završetka programa. Građani će od petka imati uvid na novi red vožnje preko zvaničnog sajta grada.

 

Izvor: Danas

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here