Home DRUŠTVO Šteta od grada koja iznosi 60 miliona evra je manja od neophodne...

Šteta od grada koja iznosi 60 miliona evra je manja od neophodne investicije u protivgradnu zaštitu koja iznosi 7 miliona evra ???

SHARE
Pinterest

Šteta koja je nastala usled vremenskih nepogoda koje su zadesile Topolu, Gornji Milinovac i okolinu, samo je još jedan dokaz nesposobnosti vladajuće SNS klike i njenih satelita. Bahato trošenje državnog novca na uzaludne projekte ove vlasti, dovodi celu državu na sam rub egzistencije. Ova opasna navika bivših radikala da sopstveni narod gura u propast, dovela je do toga da se za finansiranje protivgradnih sistema ne izdvaja dovoljno novca, iako je sa samo jednom godišnjom subvencijom za Air Serbia mogao ceo sistem da se finansira bezmalo šest godina.

Koliko je pogubna politika, pokazuju i štete koje nastaju usled grada, a koje prosečno iznose 60.000.000 evra godišnje, iako je za funkcionisanje celokupnog  sistema protivgradne odbrane potrebno izdvojiti tek 7.000.000 evra.

Političke stranke demokratske opozicije moraju da stanu na put ovakvom nedoličnom i bahatom ponašanju trenutnih vlasti, a prva takva prilika je na beogradskim izborima.

(autor: novastranka.rs)

loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here