Home DRUŠTVO Zatvorene sve poslovnice Er Srbije van Beograda

Zatvorene sve poslovnice Er Srbije van Beograda

SHARE

Posle četiri decenije, poslovnica Er Srbije nekadašnjeg “JAT”-a zatvorena je u Nišu. Objekat u Voždovoj ulici u centru grada je potpuno iseljen, a prestao je da radi 1. avgusta, prenose Južne vesti.

Osim Niša ispostave su zatvorene i u Novom Sadu i Užicu. U niškoj poslovnici bilo je troje zaposlenih, a iako se avio-karte prodaju preko interneta, predstavništva kompanija služe ukoliko putnici imaju reklamacije ili druge probleme, specijaalne zahteve prilikom putovanja i potrebne su im slične usluge, pišu Jućne vesti.

Kompanija je još ranije najavila otpuštanja 30 radnika, što je potvrdio i predsednik Nadzornog odbora kompanije Siniša Mali. Kako su zaposleni u ovoj kompaniji rekli ranije za Danas, oni veruju da je razlog otpuštanja to što kompanija želi da uveća profit, ali su tvrdili i da smanjenjem obima usluga Er Srbija ide ka statusu lou kost prevoznika.

Subvencije Er Srbiji 40 puta veće od “profita”

Podsetimo, avioni ove kompanije ne lete iz Niša od 2009. godine, a iako je bio najava da bi možda mogli ponovo da imaju komercijalne letove sa aerodroma “Konstantin Veliki”, ovo se nije dogodilo, prenose Južne vesti.
Izvor: Danas
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here