Home POLITIKA NAPREDNJACI NAPRAVILI ŽURKU : Evo kako su se bahatili u Vranju!

NAPREDNJACI NAPRAVILI ŽURKU : Evo kako su se bahatili u Vranju!

SHARE
Foto: Facebook

Skup pored bazena kako bi se članstvo bolje upoznalo

Na dan kada je na svim političkim nivoima u Srbiji odavana počast žrtvama „Oluje“, gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju organizovao je koktel na bazenu kod Sportske hale za svoje članove i simpatizere, “kao izraz zahvalnosti partije prema članstvu i brizi o njima, jer je pored svih aktivnosti tokom predizbornih kampanja, na kraju i njima potrebno opuštanje“, izvestila je stranačka televizija SNS Vranjska plus, pišu “Vranjske”.
Na koktel su očigledno pozvani samo odabrani mediji, odnosno oni kojima vlast, oličena u SNS, daje pare na lokalnim konkursima za sufinansiranje medijskih sadržaja, poput TV Vranjska plus“ (6,5 miliona dinara za desetak minuta vlastite produkcije dnevno), dok „nepoželjni“ i za SNS „neposlušni mediji“, poput „Vranjskih“ ili „OK radija“ i još nekih medija koji izveštavaju u interesu javnosti a ne partije na vlasti, nisu dobili pozivnicu za ovaj „eminentan skup“.

Naprednjačka Vranjska plus, izveštavajući na svom veb portalu o ovom događaju prenela je reči predsednika Gradskog odbora SNS Slaviše Bulatovića, da je romantičan skup kraj bazena bio „prilika i način da se članstvo bolje upozna, razmeni iskustva na rešavanju određenih problema i pomognu jedni drugima“.

– Imaju prilike i da neposredno razgovaraju sa funkcionerima stranke i direktorima preduzeća kako bi iznašli rešenje za svakodnevne probleme – rekao je popularni Bulat tom prilikom i dodao da će slične aktivnosti biti organizovane i u narednom periodu.

Iako je prošlo godinu dana od kako naprednjaci stoluju na vlasti dosta toga je urađeno, ali je rukovodstvo svesno da su uslovi života i dalje otežani.

Zato najavljuju veći trud i zalaganje u daljem periodu koji će pre svega biti sagledan kroz interes građana.

loading...

Druženje je bilo prožeto pesmom uz nastup lokalnih muzičara, a gostima je na raspolaganju bilo i posluženje sa hranom i pićem“, konstatuje novinar TV Vranjska plus u prilogu.

Bulatović je rekao da sav trošak koktela „ide na teret Gradskog odbora SNS, u skladu sa zakonom preko računa centrale stranke“.

– Objekat je iznajmljen putem ugovora, a sve je to lako proverljivo i u skladu sa zakonom – naglasio je Bulatović u izjavi za ovu privilegovanu TV kuću.

 

( Izvor: Espreso.rs / Vranjske)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here