Home POLITIKA CIA NEOBAVEŠTENA: Za američke obaveštajce Nikolić predsednik, Vučić premijer, a tek da...

CIA NEOBAVEŠTENA: Za američke obaveštajce Nikolić predsednik, Vučić premijer, a tek da vidite sastav Vlade (FOTO)

SHARE

Centralna američka obaveštajna agencija je poslednji put ažurirala podatke o rukovodstvu Srbije 9. aprila 2015. godine

Za američku obaveštajnu agenciju (CIA) očigledno je vreme stalo. Drugačije ne mogu da se objasne podaci objavljeni na njihovom sajtu. Naime, prema podacima ove agencije na predsednik Srbije je još uvek Tomislav Nikolić, a premijer Aleksandar Vučić, dok u Nemanjinoj 11 sede još uvek političari koji nisu ministri više od dve godine.

Centralna američka obaveštajna agencija je poslednji put ažurirala podatke o rukovodstvu Srbije 9. aprila 2015. godine.

Prema tim podacima predsednik Srbije je Tomislav Nikolić, a premijer Aleksandar Vučić. Kada se pogleda spisak ministara, dolazi se do zaključka da su to ljudi koji su činili prvu Vučićevu vladu.

Naime, potpredsednica Vlade i ministarka državne uprave je Kori Udovički, dok je na čelu resora poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković. Ivan Tasovac još uvek “diriguje” kulturom, a privredom Željko Sertić.

loading...

Aktuelni šef BIA, koji upravo treba da sarađuje sa CIA, prema američkim podacima je i dalje na čelu Ministarstva odbrane, dok Srđan Verbić rukovodi prosvetom.

Ministri su i dalje i Nikola Selaković, kao i Velimir Ilić, dok je Aleksandar Vulin na čelu starog resora, tj. zadužen je za socijalnu politiku.

Uzimajuću u obzir susrete koje su nedavno imali kako aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tako i premijerka Ana Brnabić sa najvišim predstavnicima američke administracije i čestitke koju su im prethodno uputili zbog izbora jasno da Vašington vrlo dobro zna ko rukovodi Srbijom.

Međutim, očigledno da administratori iz Lenglija ne haju previše za ažuriranjem podataka na zvaničnoj prezentaciji CIA.

Foto:Printskrin cia.gov
Izvor:Telegraf

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here