Home DRUŠTVO VMA: Preminuo povređeni radnik Milana Blagojevića

VMA: Preminuo povređeni radnik Milana Blagojevića

SHARE

Radnik lučanske fabrike “Milan Blagojević-namenska” N. M. (25), koji je povređen u požaru 14. jula ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva, preminuo je rano jutros na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, potvrđeno je Insajderu na Vojno medicinskoj akademiji.

Kako su dodali, povređeni radnik se od 15. jula sa teškim telesnim povredama nalazio na VMA.

Ministarstvo odbrane saopštilo je ranije da je u toj fabrici namenske industrije 14. jula došlo do požara tehnološkog otpada u kome su dva radnika povređena, a jedan od njih preminuo je dva dana kasnije od zadobijenih opekotina na VMA u Beogradu.

Po navodima zaposlenih u “Milanu Blagojeviću”, još jedna havarija dogodila se u toj fabrici u ponedeljak, kada je u odeljenju za pirotehniku izbio požar u kome je jedan radnik povređen, tvrdi Beta.

On je sa opekotinama na prevezen na urgentno odeljenje čačanske Bolnice, odakle je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

loading...

U toj fabrici je i juče izbio požar u kome su dva radnika povređena, ali nisu životno ugroženi. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, požar je izbio oko 7.30 u pogonu za proizvodnju raketnog goriva, a automatski sistem za zaštitu od požara sprečio je njegovo širenje, pa je materijalna šteta minimalna.

“Radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku, nisu životno ugroženi i u toku dana biće transportovani u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu radi daljeg lečenja”, navelo je Ministarstvo odbrane.

IZVOR INSAJDER

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here