Home DRUŠTVO Izložba “Pet godina propadanja Srbije”

Izložba “Pet godina propadanja Srbije”

SHARE

Jedini dijalog koji treba da vodimo sa Aleksandrom Vučićem jeste onaj o uslovima za
održavanje slobodnih izbora, izjavio je danas Janko Veselinović na otvaranju izložbe “Pet godina propadanja Srbije”, koju je “Pokret za preokret”, na čijem je čelu,
organizovao u centru Beograda

Veselinović je u izjavi novinarima ocenio da Vučić neće otići sam i da opozicija mora da se ujedini u traženju uslova za slobodne izbore. On smatra i da je Vučić zamenio Kosovo novom “foteljom” i da

sada pokušava da od opozicije napravi neku vrstu žiranta za tu svoju zamenu.

Veselinović je ukazao i da izložba “Pet godina propadanja” pokazuje da je Srbija ekonomski unazađena za vreme vlasti Vučića i da je sve više građana napušta, posebno mladih.

U lecima koje aktivisti Pokreta dele građanima, a postavili su ih i na pločnik u Knez Mihailovoj ulici, piše da je Srbija po visini dnevnice među najgorima u svetu i da je puno građana gladno.

“SNS botovi se izdržavaju iz budžeta, a mi decu lečimo SMS porukama”, navodi se u letku Pokreta i ukazuje da sela umiru i da stranci kupuju na desetine hiljada hektara u Srbiji.

Veselinović je optužio aktuelnu vlast da guši medijske slobode i da vladajuća Srpska napredna stranka kupuje glasove. Izložba Pokreta za preokret “Pet godina propadanja” biće organizovana širom Srbije.

loading...

Izvor: Danas

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here