Home POLITIKA Nova Srbija: Na Čukarici postojimo i radimo punom parom

Nova Srbija: Na Čukarici postojimo i radimo punom parom

SHARE

Nova Srbija najoštrije demantuje manipulacije u medijima da je ceo Opštinski odbor stranke u beogradskoj opštini Čukarica prešao u SNS, navodi se u saopštenju za medije.

Ljiljana Ilić, koja se predstavlja kao predsednica tog odobra odavno je isključena iz Nove Srbije i već duže vreme ne predstavlja ni Novu Srbiju, ni njen opštinski odbor na Čukarici.

Bezočne su laži i manipulacije kojima se vlast i njeni poltroni, koji se prodaju za funkcije ,služe .

Opštinski odbor Nove Srbije postoji i funkcioniše svakodnevno, a na njegovom čelu su ljudi od integriteta koji se ne prodaju za ugovore o privremeno-povremenim poslovima, kakav je iako je penzioner , u zemlji gde najveći broj mladih nezaposlen, imala Ljiljana Ilić, piše u saopštenju.

U saopštenju se navodi gospođa Ilić se lažno predstavlja kao predsednik Opštinkog odbora Čukarica što je lako proveriti,jer je na čelu Nove Srbije u toj opštini Života Koprivica.

„Nije tačno da je ceo Opštinski odbor prešao u SNS. U naprednjake je otišla Ljiljana Ilić, bivša predsednica čukaričkog odbora Nove Srbije, a ja sam na čelo tog odbora postavljen pre nekoliko meseci. Gopođa Ilić i par njenih ličnih prijatelja nisu ceo odbor. Odbor postoji, a najveći broj članova se vratio posle njenog odlaska , upravo zato što je sprvodila samovolju i ponašala se kao istureno odeljenje SNS“, rekao je Koprivica.

loading...

Izvor: Danas

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here