Home POLITIKA Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem

Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem

SHARE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da ćemo sarađivati, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev za N1. On je naveo da su Srbi i Makedonci bliski narodi, da građani dve zemlje žele dobru saradnju i da “imamo odličnu perspektivu”.

Premijer Makedonije Zoran Zaev, zajedno sa delegacijom vlade ove zemlje, boravi u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini.

“Srbija nije imala neki uticaj ili loše namere prema Makedoniji. Svakako, bilo je komentara u predsedničkoj kampanji, pominjanja “makedonskog scenarija”, ali ja ne ulazim duboko u to”, rekao je Zaev za N1.

Imali smo odličnu radnu večeru, lideri zapadnog Balkana, kada smo tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Aleksandar Vučić i ja razjasnili sve te nesuglasice, mi smo pružili ruku i obećali da ćemo sarađivati, dodao je.

loading...

“Imali smo divan bilateralni susret sa novom premijerkom, gospođicom Anom Brnabić, koja je zaista otvorila neke lepe perspektive. Ja sam to potvrdio. Ovde su bili i ministri spoljnih poslova. Preuzeli smo obavezu da sledimo ono što žele naši građani. Naši građani žele saradnju. Mi smo bliski narodi, zaista imamo odličnu perspektivu. Političari moraju da otvaraju takve perspektive, da ih unapređuju u korist građana i Makedonije i Srbije”, zaključio je Zaev.

Izvor: N1, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here