Home POLITIKA Đuka od Pašalića traži da RASPUSTI CEO KABINET kad stupi na dužnost...

Đuka od Pašalića traži da RASPUSTI CEO KABINET kad stupi na dužnost zaštitnika građana!

SHARE
FOTO: FONET

Đukanović je pozvao poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića da podnese ostavku na tu funkciju .

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović pozvao je danas Zorana Pašalića da kada stupi na dužnost zaštitnika građana raspusti ceo kabinet ombudsmana.

Đukanović je novinarima u Skupštini kazao da SNS želi diskontinuitet sa radom prethodnog zaštitnika građana i da je potrebno raspuštanje celog kabineta jer je u pitanju politička grupacija.

“Svakako da želimo da se izvrši diskontinuitet zato što je to bila jedna politička grupacija koja je pripremala političku kampanju (Saše) Jankoviću i koja je radila sve na pripremi njegove političke partije”, ocenio je Đukanović.

On je dodao da tako nešto nije koristilo građanima i da tim pre želi da se izvrši apsolutni diskontinuitet sa dosadašnjim radom zaštitnika građana.

Đukanović je pozvao poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabića da podnese ostavku na tu funkciju i da ne ide u kampanju trošeći državne resurse.

On je kazao da je Šabić daje skandalozne političke izjave na šta nema pravo.

loading...

“Kao poverenik treba da podnese ostavku i krene u svoju kampanju za gradonačelnika i bilo bi mi jako drago da cela opozicija stane iza njega jer je to odmah u startu poraz”, kazao je Đukanović.

 

( Izvor: Espreso.rs / Agencije)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here