Home DRUŠTVO Sikimić za Insajder: Pozadina paljenja mog automobila su izbori u Advokatskoj komori...

Sikimić za Insajder: Pozadina paljenja mog automobila su izbori u Advokatskoj komori Vojvodine

SHARE

 

Automobil u vlasništvu porodice Srđana Sikimića, doskorašnjeg predsednika Advokatske komore Vojvodine, zapaljen je kasno sinoć na parkingu kod Gimnazije “Isidora Sekulić”.

Advokat Srđan Sikimić potvrdio je za Insajder da je policija jutros izvršila uviđaj u prisustvu veštaka i rekao da je „nesumnjivo da je požar podmetnut“

„Takođe, nemam sumnje da pozadina ovog događaja moraju biti izbori u Advokatskoj komori Vojvodine. Radi se o velikim sredstvima. Kada sam napustio Komoru ostavio sam dva miliona evra u kasi, a tu kasu neko želi da kontroliše“, kaže Sikimić za Insajder.

Upitan da li postoji šansa da je događaj povezan sa nekim suđenjem u kojem učestvuje, Sikimić odgovara negativno, jer kako objašnjava „nema klijentelu iz kriminalnog miljea“.

loading...

Automobil koji je sinoć izgoreo je u vlasništvu sina Srđana Sikimića, Mladena Sikimića, ali ga kako je objavio radio 021 uglavnom koristi supruga bivšeg predsednika AKV.

“Ovo je nastavak priče sa mojom smrtovnicom, koja je nedavno osvanula i zbog koje je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja moje sigurnosti. Imali smo nedavno problema i sa kancelarijskim telefonima, koji su bili sprženi, ali tome nismo u trenutku davali velik značaj. Usmerili smo policiju na moguće nalogodavce sinoćnjeg podmetanja”, rekao je ranije danas za 021 Sikimić.

On dodaje da postoji krug ljudi koji su, u nameri da mu ugroze život, očigledno vrlo uporni, a sve uoči i nakon izborne skupštine u Advokatskoj komori Vojvodine 30. jula.

Izvor: Insajder, 021.rs

 

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here