Home DRUŠTVO Akcija “Ares”: Najzvučnija imena puštena da se brane sa slobode

Akcija “Ares”: Najzvučnija imena puštena da se brane sa slobode

SHARE

Foto: MUP

Mlađan Mićić zvani Pacov i Mirko Vuković, najzvučnija imena od 360 uhapšenih u policijskoj akciji “Ares”, pušteni su da se brane sa slobode.
Mlađan Mićić je uhapšen jer je policija u njegovom automobilu pronašla pištolj sa dva okvira municije, a pretresom njegove kuće i bombu. Nakon policijskog zadržavanja, saslušan je u tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odlučio je da mu ne odredi pritvor, piše Danas.
Mićić je javnosti poznat još iz vremena akcije “Sablja” kada je hapšen kao organizator požarevačkog ogranka “zemunskog klana”. Zbog dilovanja droge bio je osuđen na 12 godina zatvora, odakle je izašao 2014. godine.
Kako piše “Alo”, Mirko Vuković je ponudio tužilaštvu nagodbu. On je potpisao sporazum o priznanju krivice, u zamenu da umesto zatvorske kazne, bude osuđen na uslovnu kaznu od šest meseci sa rokom provere od dve godine, uz novčanu kaznu od 20.000 dinara.
Nakon 48-časovnog pritvora, pušten je da se brani sa slobode. Podsetimo, i Vuković je uhapšen nakon što je kod njega pronađeno nelegalno oružje.
On je brat Miljana Vukovića, pripadnika ozloglašene bajkerske grupe “Anđeli pakla” u Beogradu i sin Vuka Vukovića, nekadašnjeg vlasnika kazina “London” i kuma Željka Ražnatovića Arkana.
Akcija “Ares” sprovedena je u više gradova, a uhapšeni su osumnjičeni za razna krivična dela, najviše zbog dilovanja droge.
( Izvor: 021/ autor: Danas, Alo)
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here