Home POLITIKA Rado Vulin ide u vojnike

Rado Vulin ide u vojnike

SHARE
Foto: N1

A taman kad pomisliš da ne može gore…

Srbija je konačno dobila dugo čekanog pravog ratnog heroja koji, bez obzira što ne vidi i ne shvata svoju situaciju, predvodi ovaj narod u najvažnijem sektoru opstajanja na brdovitom Balkanu. Sve čestitke za ministra vojnog koji, po svom priznanju, ne može da vidi vojsku ispred sebe, te zbog toga nije mogao služiti vojni rok, ali je on sam to hteo iz sveg srca. Zbog toga je za Vulinovo mentalno zdravlje dobro da se malo poigra komandanta sa vojskom jer iako on nije služio armiju, armija će služiti njega. Što mu u ovakvoj državi dođe na isto.

S obzirom na “složenu” ličnost Vulina nije isključeno da je jedan od Vulina služio vojsku, ali je problem što se ostali Vulini toga ne sećaju, pa zato dolazi do kontradiktornih izjava. Sve se svodi na to kada je koji Vulin “prisutan”…

Stvari je prosta, neki Vulini su služili vojsku , a neki nisu.

Hvala partiji. Čovek je izbegao vojsku zahvaljujući svojim komunističkim vezama. Sad priča koještarije pogubivši se u sopstvenim lažima. Kakva konfuzija? A mozda je u prošlom životu bio i pukovnik.

loading...

Ali najcrnje je što u svojim izjavama ume da bude tako bezobrazan da to najčešće dovodi do ozbiljnih međudržavnih kriza. I ne samo to, kroz njega u stvari govori naš voljeni vođa pa kad zagusti on se lepo opravda Vulinovima.

Nije nikad dosadno, svaki dan Vulin se potrudi da nam priredi neku novu tragikomediju!

Vuline mi ti SLEPO verujemo!

Imao je veliku dioptriju, a onda je, kroz maglu, ugledao Vučića i – progledao, nestala dioptrija! Papir trpi sve, pa i ovaj “rezultat”. Slučajno je u to vreme bio i portparol JUL-a, velike kabinetske patriotske stranke, kada je obnevideo od lepote predsednice stranke.

Nemojmo biti na kraj srca, nije ni Brnabic služila vojsku, pa evo dokle je dogurala. Doduše, nije baš ni pobedila na izborima, odnosno nije nikad ni učestvovala, ali je ekspertkinja i borkinja za ljudska prava.

Suza suzu stiže,

Čovek bez dana radnog staža nam je predsednik koji govori da smo neradnici, a za ministra vojske je postavio čoveka koji nije ni bio u vojsci, cak ni civilnoj.

A. S.

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here