Home POLITIKA SVE MI DIRAJ, SAMO KUĆU NEMOJ! Nikoliću se osladio luksuz, ni po...

SVE MI DIRAJ, SAMO KUĆU NEMOJ! Nikoliću se osladio luksuz, ni po isteku mandata neće da mrdne iz vile u Užičkoj 23!

SHARE
FOTO: FONET

 Nikolić se u ovu kuću uselio još u avgustu 2012. godine i prvi je državnik koji ju je koristio za posao i svakodnevni život.

Bivši šef države Tomislav Nikolić ostao je po prestanku mandata da živi u državnoj vili u Užičkoj 23 u bepogradskom naselju Dedinje, i najverovatnije se neće iseliti iz nje sve dok bude na čelu Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, piše Blic.

Nikolić će tako još jednom demonstrirati svoju sklonost ka megalomaniji, ali i prekinuti tradiciju ranijih predsednika koji su odmah po isteku mandata napuštali državne rezidencije, prenosi ovaj list.

Kako tvrdi izvor Blica, Nikolić se grčevito borio da ostane da živi u vili od 800 kvadrata, a to je bio jedan da zahteva kada se odlučivalo da li će ponovo ući u trku za šefa države. 

 

– Sve vreme od kako je postalo izvesno da neće imati i drugi mandar na Andrićevom vencu, Nikolić je insistirao na tome da ostane da živi u vili u Užičkoj. Nikome nije bilo jasno zašto insistirta na tome, ali očigledno je da je istrajao u svom naumu. Pošto je sigurno da se Aleksandar Vučić neće preseliti u nju i da će ostati u stanu na Novom Beogradu, najmanje što je moglo je da mu se izađe u susret. Sve mi diraj samo kuću nemoj, po tom principu se ponaša Nikolić – kaže izvor ovog lista.

Podsetimo, Nikolić se u ovu kuću uselio još u avgustu 2012. godine i prvi je državnik koji ju je koristio za posao i svakodnevni život. 
loading...

Izvor: Espreso, Blic

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here