Home POLITIKA KAKVA SLUČAJNOST! SNS pristalice “donirale” po 40.000 din za kampanju, a SVI...

KAKVA SLUČAJNOST! SNS pristalice “donirale” po 40.000 din za kampanju, a SVI ZAPOSLENI U ISTOJ OPŠTINI!

SHARE
FOTO: DRAGAN KADIĆ

I, nije uzalud što konstantno potenciraju da sve iz svog džepa plaćaju, jer donacije koje su “dobili” od svojih članova iznose 274.571.500 dinara

Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije pored troškova i jemstva, navedeni su i “prihodi” koje je Srpska napredna stranka “dobila” od svojih pristalica – finansijera.

Međutim, u tom izveštaju ima puno nelogičnosti, ili što bi se reklo “klasičnog pranje novca”. Kao prvo, svi “davaoci” Srpskoj naprednoj stranci uplatili su istu svotu novca, odnosno 40.000 dinara. Druga nelogičnost je da dobar deo sa Voždovca. 

 

Međutim, još jedan detalj, možda i najupečatljiviji je da je petoro “finansijera” zaposleno u Gradskoj opštini Voždovac. Nemanja Babić, Zorana Vasović – Ardalić, Nataša Prentović, Stevan Đapa i Milan Planić, koji su pomogli SNS sa 40.000 dinara, rade u Gradskoj opštini. Baš je slučajnost, je l’ da?

View image on Twitter
View image on Twitter
loading...

Kako je SNS prao novac za kampanju kroz priloge svojih clanova zaposlenih u lokalnoj samoupravi.. 🤔 #kriminal #lopovi#napreDno

 Ovi podaci nisu ostali neotkriveni, i počeli su da se šire društvenim mrežama, i da budu predmet ismevanja. Veliki broj javnosti ubeđen je da je upravo na ovakav način Srpska napredna stranka “prala” novac za svoju predizbornu kampanju za predsedničke izbore. Baš kroz “priloge” svojih članova zaposlenih u lokalnoj samoupravi.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ACAS
FOTO: PRTSC/ACAS

 

Napredno, nema šta! Trebalo je finansirati sve one troškove koje je Srpska napredna stranka imala tokom predizborne kampanje, od ogromne svote novca koje je dala medijima, najviše prorežimskim, preko finansiranja prevoza botova na mitinge, do troškova izbornog materijala…

 

I, nije uzalud što konstantno potenciraju da sve iz svog džepa plaćaju, jer donacije koje su “dobili” od svojih članova iznose 274.571.500 dinara. To što su te pare zapravo naše, neka je druga priča! Doduše, to nikako ne bi smelo da prođe bez sakncija, ali pošto je Srbija zemlja u kojoj važe samo zakoni SNS, teško da će se “pranje” novca za kampanju ikada isterati na videlo!

 

( Autor: Espreso.rs)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here