Home DRUŠTVO SKANDAL U NIŠU Predsednik suda PIJAN ZA VOLANOM i sa lažnim tablicama,...

SKANDAL U NIŠU Predsednik suda PIJAN ZA VOLANOM i sa lažnim tablicama, supruga kaže: Naš BAŠTOVAN je pogrešio

SHARE

Foto: Narodne novine / Promo

 Sve se desilo 1. jula oko 13 sati u Ulici 7. jula.

– Prilikom alkotestiranja je utvrđeno da u krvi ima oko 0,9 promila alkohola. Saobraćajci su proverom našli i da je automobil koji je vozio neregistrovan, a da tablice koje je imao pripadaju drugom “pežou” – kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, na plavom “pežou” kojim je upravljao Stanković nalazile su se tablice NI079SŽ, koje potiču sa “pežoa” crvene boje u vlasništvu njegove supruge, a koji je oštećen u požaru.

Stanković se prilikom kontrole ponašao korektno i nije se pozvao na imunitet. Saobraćajna policija je, kako nezvanično saznajemo, podnela krivičnu prijavu protiv Stankovića zbog sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanja isprave jer je upravljao vozilom koje je imalo tablice sa drugog automobila, kao i dve prekršajne prijave – zbog sumnje da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i da je vozio neregistrovan automobil. Sve prijave su podnete u redovnom postupku.

Bojan Cvetković iz Niša, koji je plavi “pežo” prodao Stankoviću pre nekoliko godina, kaže da mu do sada iznos koji je ugovoren još nije isplaćen.

– Zbog toga mu nisam ni preneo pravo svojine pa se ni auto ne može registrovati. To me je skupo koštalo jer mi je pristigao veliki broj kazni za neplaćeno parkiranje, pa čak i zahtevi izvršitelja – objašnjava Cvetković.

loading...

U Privrednom sudu kažu da je Stanković na odmoru i da ne mogu da komentarišu događaje koji su se desili u privatno vreme. Stanković nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Supruga: Tablice je greškom stavio baštovan

Snežana Stanković, Božidarova supruga, kaže da je ceo događaj splet nesrećnih okolnosti.

– Naš sin je položio anatomiju sa desetkom na Medicinskom fakultetu pa je moj suprug bio da časti prijatelje, sa kojima je popio po piće. On inače ne sme da pije jer mu je lekar zabranio, zbog zdravstvenih problema. Na mom “pežou” zimus su se upalile instalacije pa je došlo do požara, posle čega smo ga prebacili kod majstora, a tablice su ostale kod kuće na vitrini. Baštovan je greškom stavio te tablice na plavi “pežo” – objasnila je Snežana Stanković.
Izvor: Blic
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here