Home DRUŠTVO Show must go on

Show must go on

SHARE

 

“Nikad ja nisam rekao 2016. Ne znam da sam rekao 2016. Ali dobro, moguće da sam rekao. Ako sam rekao, prihvatam da sam pogrešio, nije važno”, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

“Ako sam nešto rekao 2013. ili 2014. godine, izvinjavam se, neka bude da je moja greška, ali nisam bio spreman da krenem nešto da radim samo zbog rokova”, daje novi rok Mali.

Da li čovek može sve ovo da izgovori u 5 sekundi ?! Da li je ovo tužna ili smešna vest?

Stalno ponavljana laž postaje istina, staro je pravilo. Naravno, Mali se već 5 godina drži starog pravila: svako novo obećanje postaje laž i tako svakodnevno nove laži i obećanja na svim nivoima vlasti.

loading...

Najbolji gradonacelnik ikada u Beogradu, reče Vođa. Eto iz toga razloga dođe SNS na vlast sa svim bajka gde bi se i Braca Grim postidela.

Fontana, jarbol, metro, Beograd na vodi, brze pruge, obilaznica, a sve to, već za nekih 40-ak godina. Ubiše se od posla, pa ko je nama ravan? Sigurno da ovoga, ili bar na ovakav način nema ni u Severnoj Koreji.

Najbolje da kupite metro kod Kineza, kao i “raspevanu” fontanu! Ne zaboravite Jarbole i to ne tri nego pet, nemojte se brukati. Šta će nam saobraćajnice , biće predivno u gužvi pred ulazak u Beograd gledati Jarbole, odmah će sve drugo postati nevažno u našim životima. Evo npr. kod Jarbola bi mogla da bude početna stanica.

Neću pominjati Savamalu, helikopter, i obećanja, i neispoštovane rokove, ko bi se toga setio, blještava fontana je toliko predivna da sve pada u treći plan. Ovoj vlasti nema ravnog, sve je dozvoljeno. Biće predivno gledati maketu metroa 2018-te.

Šou se mora nastaviti..kao sa Savamalom, laganju nema kraja, u zemlji gde se deca leče SMS porukama, voda je neispravna, kanalizciju i vodu nemaju svi gradjani, grad je prljav, siromaštvo na sve strane, a vlast stalno u kampanji, širi nove pričice , obmane pred izbore, ali nema veze sve se da popraviti, opet će se pomeriti neki rok.

I za kraj, kako bi rekao naš narod: Ovaj je toliko napredan, jednom zine, tri puta slaže!

A. S.

Foto: N1

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here