Home POLITIKA Vulin: Moji rezultati su besprekorni

Vulin: Moji rezultati su besprekorni

SHARE
Foto: Medija centar Beograd

Novi ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je, posle polaganja zakletve, da je ogromna i izuzetna čast biti na čelu Ministarstva odbrane, ali i velika odgovornost.
“Brinuti o bezbednosti zemlje, građana, teritorijalnom integritetu i celovitosti zemlje – ne može biti veće odgovornosti i časti”, naveo je Vulin.
On smatra da svi pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske na najbolji mogući način rade svoj posao, a da je na njemu da unapredi njihov materijalni položaj, pomogne da vojska bude još bolje tehnički opremljena, da bude još spremnija, borbena gotovost na još višem nivou i “naravno da služimo Srbiji”.
Na kritike da je žestok u izjavama, Vulin je rekao da “još niko nije kazao da je slagao bilo šta što je rekao”.
“Nekome se to dopada, a nekome ne sviđa moja oštrina. Niko nije polemisao sa onim što sam rekao. Uvek ću govoriti istinu i mislim da je ona u korist svih nas. Naš narod i naša zemlja se mogu braniti samo istinom”, kaže novi ministar odbrane.
Kada je reč o kritikama opozicije, Vulin je naveo da još nije bio ni na jednoj funkciji, a da je opozicija rekla da je kompetentan.
“A još nisam napustio nijedan resor, a da nisu bili najbolji mogući rezutati, od Kacelarije za Kosovo i Metohiju, preko Ministarstva za rad, pa i Mešovite radne grupe za rešavanje migrantskih tokova. Uvek su stajali rezultati iza mene, čak i oni koji su se vrlo glasno borili protiv mene morali su da se slože, obično vrlo tiho, da su moji rezultati besprekorni”, zaključio je Vulin.
Izvor: 021
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here