Home DRUŠTVO MUP za Insajder potvrdio: Uhapšen Dejan Anđus

MUP za Insajder potvrdio: Uhapšen Dejan Anđus

SHARE

 

Voditelj Dejan Anđus uhapšen je jutros, potvrđeno je Insajderu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Prema saznanjima Insajdera Anđus je u prostorijama SBPOk-a. Za sada je još nepoznato za šta ga policija sumniči, a prema pisanju Blica razlog privođenja je sumnja da je „reketirao jednu osobu“.

Ime Dejana Anđusa dovodilo se u vezu sa nekoliko slučajeva.

U junu 2013 godine Fudbalski klub Crvena zvezda najavio krivičnu prijavu protiv novinara Dejana Anđusa koji je u evojoj emisiji rekao da je tražio procenat odnosno “menadžersku proviziju” od ugovora novog trenera Zvezde Slaviše Stojanovića.

Tokom emisije, na pitanje gledaoca koji se uključio u program da li je tačno da je tražio 15.000 evra “menadžerske provizije” od Stojanovića, Anđus je odgovorio: “Nije 15.000 nego 12.000, jer je to 10 odsto od 120.000. Stojanovića je za trenera predložio moj kućni prijatelj, taksista Miško, koji mi je i dao njegovu dokumentaciju. Ja sam tu dokumentaciju odneo Slaviši Kokezi koji se zalagao da se dovede Bekvalac, dok je Džajić bio za svoje “zlatiborske kombinacije”. Zatim sam otišao kod Aleksandra Vučića i tek tada je Stojanović pozvan u Beograd, rekao je Anđus.

loading...

Tadašnji trener Crvene Zvezde Slaviša Stojanović rekao je „ da stvari nisu tako strašne kao što su predstavljene u prvom trenutku. Anđus od mene ništa nije tražio lično”.

Anđusa napao Nebojša Čović

U junu 2014. optužio je Nedbojšu Čovića predsednika KK Crvena Zvezda da ga je fizički napao. Sudjenje je u toku.

Incident izmedju Čovića i Anđusa dogodio se 4. juna ispred zgrade televizije Kopernikus na Novom Beogradu, posle emitovanja Andjusove emisije u kojoj je pominjao predsednika Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Kako su mediji preneli, Čović je posle emisije došao ispred zgrade televizije džipom u kojem je na mestu suvozaca.

Anđus je tvrdio da ga je Čović posle verbalnog sukoba udario nekoliko puta, da je jedan udarac zadobio u arkadu.

Zbog tog incidenta, Čović bio saslušan u beogradskoj policiji. Takodje je izjavio da je Andjus “izneo lavinu neistina“ i istakao da „nikada nikoga nije udario prvi“, preneli su tada mediji.

Izvor: Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here