5 C
Beograd
Friday, February 22, 2019
Home DRUŠTVO Krkobabić uglavio sestre i žene TV voditelja u “Poštu”

Krkobabić uglavio sestre i žene TV voditelja u “Poštu”

SHARE

Direktor “Pošte” Milan Krkobabić zaposlio je u ustanovu sestru jedne voditeljke i suprugu jednog voditelja, saznaje Info žurnal.

Prema saznanjima portala Info žurnal, direktor “Pošte” Milan Krkobabić zaposlio je u tu ustanovu rođenu sestru jedne voditeljke i suprugu jednog voditelja.

U “Pošti” radi Nela Bojović kao direktor Samostalnog sektora za korporativni marketing i velike korisnike. Reč je o rođenoj sestri Olivere Jovićević, voditeljke emisije “Upitnik” na javnom servisu.

Nela Bojović, rođena sestra voditeljke Olivere Jovićević (FOTO: Tanjug)

loading...

Krkoboabić je na mesto izvršnog direktor za ljudske resurse i korporativnu odgovornost postavio Mirjanu Predojević. Ona je supruga Srđana Predojevića, voditelja jutarnjeg programa na TV “Pink”.

Srđan i Mirjana Predojević (FOTO: Stil)

Kako kaže naš izvor, Krkobabić je namenski zaposlio rodbinu voditelja dve najuticajnije televizije kako bi oni preko svoje reputacije i svog uticaja cenzurisali objavljivanje njegovih nezakonitih radnji u “Pošti”.

– Pored toga, njemu je bitna i promocija. Pogledajte samo koliko je puta Krkobabić gostovao u jutarnjem programu Pinka, rekao je kratko naš sagovornik iz “Pošte”.

povezane vesti

RASKRINKANI BOGATAŠI: Privatni biznis dinastije Krkobabić za koji niko ne zna

OD SEKRETARICE DO DIREKTORKE POŠTE: Mira Petrović na čelu PTT-a  

(izvor: infožurnal)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

loading...