Home POLITIKA Vulin i Đorđević zamenjuju mesta

Vulin i Đorđević zamenjuju mesta

SHARE

Vučićevi ministri Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević zameniće funkcije – prvi se seli na čelo Ministarstva odbrane, drugi u Ministarstvo rada, piše Alo, a tu informaciju prenose i drugi beogradski mediji.

Vulin i Đorđević zamenjuju mesta

Ministar odbrane Zoran Đorđević potvrdio je listu da će u vladi Ane Brnabić preuzeti ministarstvo koje je do sada vodio Aleksandar Vulin.

“Velika mi je čast što me je buduća premijerka Ana Brnabić zvala da budem deo njenog tima. U novoj vladi mi je poveren resor za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanaja. Sa velikim zadovoljstvom ću prihvatiti ponudu, jer to govori da sam savesno, odgovorno i vredno radio svoj posao kao ministar odbrane”, rekao je Đorđević.


Kao finansista po profesiji, mogu da dam značajan doprinos i ovom ministarstvu, kao što sam to radio i u Ministarstvu odbrane. Bez obzira na to što vođenje ovih ministarstava deluje različito, ovi sektori se prepliću u potrebi za snažnom finansijskom kontrolom i stabilnošću, što je jedan od prioriteta Vlade Srbije u borbi za ekonomski jaku Srbiju i za bolji standard naših građana”, rekao je Đorđević listu Alo.

Alo piše i da će zakletvu položiti u četvrtak.

IZVOR DANAS
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here