Home POLITIKA Stamatović: Tri urgentne teme nacionalne opozicije

Stamatović: Tri urgentne teme nacionalne opozicije

SHARE

U ovom trenutku najvažniji je zajednički stav i nastup nacionalne opozicije u borbi protiv nenarodnog režimam izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović.Zdrava Srbija smatra, rekao je on, da opozicija mora da razgovara i sarađuje i da niko ne sme da stavi svoje partijske interese iznad Srbije i “njenog oslobođanja od diktature jednog čoveka koji svakim danom upropašćava državu i nanosi joj ogromnu štetu”.

Smatramo da su trenutno najurgentnije teme su da opozicija spreči prodaju zemlje strancima i da pomogne proizvođačima malina koji su na “udaru udruženog kriminalnog pljačkaškog poduhvata režima i hladnjačarskog lobija”, ocenio je Stanatović.


Nema vremena za čekanje, istakao je on, i dodao da sve opozicione, i nacionalne i građanske, stranke koje misle dobro svojoj zemlji treba da razgovaraju o ispunjenju minimuma uslova za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora.

“Sve tri teme moraju da se rešavaju institucionalnim, ali, ako je potrebno, i vaninstitucionalnim sredstvima zbog apsolutističkog ponašanja antisrpske i nenarodne vlasti”, istakao je Stamatović.

IZVOR DANAS
loading...
loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here