Home POLITIKA Mali: Ana Brnabić je sjajna osoba, ona će odlučiti o šefu kabineta;...

Mali: Ana Brnabić je sjajna osoba, ona će odlučiti o šefu kabineta; Kabinet Ane Brnabić: Personalna rešenja se još razmatraju

SHARE

U kabinetu Ane Brnabić za Insajder.net rekli su da je u centru pažnje sada rad na ekspozeu, da se personalna rešenja još razmatraju, uključujući i mesto šefa kabineta. Podsetimo, juče su se pojavile nezvanične informacije da će novi šef kabineta premijerke biti gradonačelnik Siniša Mali.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da neće da spekuliše o tome da li će biti šef kabineta buduće premijerke Srbije Ane Brnabić.

“Ne bih se bavio spekulacijama. Ana Brnabić je, siguran sam, sjajna osoba, stručna i potpuno posvećena poslu, koja će dobro obavljati svoju funkciju. Ko će biti šef njenog kabineta, to je njena odluka”, rekao je Mali.

On je na pitanje novinara da li će uskoro zauzeti funkciju u kabinetu Ane Brnabić rekao da su mu mediji više puta prognozirali da će biti guverner Narodne banke Srbije, novi direktor Etihada u Londonu i ambasador u Emiratima.

Dodao je da se trenutno bavi zvršetkom započetih investicija i pokretanjem novih.

loading...

“Nije nikada bila bolja saradnja izmedju grada Beograda i Vlade Srbije i siguran sam da će se nastaviti i sa Anom Brnabić”, rekao je Mali.

Izvor: Beta, Insajder

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here