Home DRUŠTVO Otvoreno takmičenje za najvećeg bot-a

Otvoreno takmičenje za najvećeg bot-a

SHARE

Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS-a iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža „A,Vučić“ na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Ova mlada energična devojka iz Vršca izjavila je za naš portal da stoji iza svoje tetovaže, odluku o tome donela je još pre dve godine.

„Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu , za svoj grad.

 

Njegovi potezi, govori motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno“, dodaje Tijana.Ponosna je na tetovažu i kaže želja joj je da upozna predsednika, drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama „silovaćemo te“, „isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš“.

loading...

„To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama“, rekla je Tijana.

screenshot_1-10

Tijana je završila pedagošku akademiju, dalje se usavršava na tom polju, ozbiljno kao i sve do sada, kaže da planira ostvarenje zacrtanih ciljeva.

(Izvor: Južni Banat)

loading...

Ostavite komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here